Sushi? Susi? Sushii? Cum pronunțăm corect acest cuvânt?

Există cu mult mai multe dispute legate de acest subiect în comparație cu numărul disputelor [...]

Ghimbirul marinat – Acasă preparat

Ghimbirul marinat este anume acel fel de mâncare ce nu este destinat pentru fiecare. Majoritatea [...]

WASABI: PROPRIETĂȚI UTILE

După ce a intrat în meniul nostru ca un condiment pentru felurile de mâncare preponderent [...]

Prin ce se deosebesc sushi de rulouri sau unde au fost inventate sushi California și Philadelphia

Se pare că sushi și rolele nu mai reprezintă ceva exotic. Acestea pot fi servite [...]

Onigiri – Gogoașe din orez

Onigiri: se traduce din limba japoneză ca – simplitate Onigiri – una dintre cele mai [...]

Cum să țineți în mod corespunzător bețișoarele pentru sushi chinezești

Recomandări Bețișoarele chinezești fac parte din cultura asiatică. Ele sunt folosite nu doar de locuitorii [...]

Tonul – între beneficii și prejudicii

Tonul – o specie foarte populară de pește marin, ce intră în componența unui număr [...]

Băuturi potrivite pentru bucatele japoneze

Bucătăria japoneză cu mult timp în urmă a pășit peste hotarele propriei țări și a [...]

Învățăm corect să înfășurăm rolurile

Prepararea rolurilor la bucătăria de acasă reprezintă un proces anevoios, pentru îndeplinirea căruia este nevoie [...]

Cum consumăm ghimbirul și sushi

Ghimbirul marinat reprezintă un adaos indispensabil pentru bucatele japoneze. Preparat conform tuturor rigorilor a unei [...]