TUNA EXPERIENCE

Un adevărat spectacol, atat de privit, cât si de gustat pe deplin. Știm ca o experienta culinara presupune o incursiune in modul de exprimare al bucatarului, așa ca, la NADASAN Sushi & More Restaurant, poți avea ocazia sa participi la un moment deosebit din culisele unui restaurant: transarea unui ton fresh. Acest peste maiestuos de aproximativ 60 de kg provine din Grecia sau Spania  si in cadrul evenimentului îl poți vedea Live pe Chef Slava cum va transforma peștele in poezie culinara. În meniul fix pe care l-am pregătit se va regasi carnea de ton care a fost tranșată sub privirea ta, așa ca prospețimea este garantata 100%.

Daca-ti place sushi, experiențele noi si arta culinara, acesta este genul de eveniment pentru tine! Costul Evenimentului de persoana 380 lei.

Avand in vedere faptul ca este un eveniment exclusive , locurile sunt limitate. Prin urmare, te rugăm sa ne contactezi pentru o rezervare. Ziua evenimentului este anunțată cu 7 zile înaintea Evenimentului ,pentru a fi siguri ca aveti locuri va rugăm sa rezervați evenimentul si noi va contactam cu 7 zile înainte pentru participarea la eveniment.

MENIUL EVENIMENTULUI

  • STARTER               Gunkan cu Ton Spicy, Nigiri Ton, Sashimi O-Toro, Tartar de ton cu avocado, ton tataki cu salsa din mango, paine crocanta
  • SUSHI ROLLS       Tuna roll Dublu ton, Vulcan ton cu Avocado, Ton Maki, Black Tuna spicy, Crunch Tuna, Tempura Ton spicy
  • FEL PRINCIPAL    Ton Steak cu Sparanghel si sos de trufe
  • DRINKS                 Degustare de vin, apa

MENIUL EVENIMENTULUI DELIVERY

Oferta speciala pentru tine in ziua evenimentului! La fel de proaspăt și la tine acasă! Știm cât de mult apreciezi fiecare spectacol pe care îl oferim în restaurant la sesiunea de Tuna Live Cutting, așa că aceleași meniu se poate comanda cu livrare. Comenzile se primesc până in ora 18:00 si se livrează acasă după ora 21:00!

Comanda cu livrare aici meniul evenimentului