Cate ceva despre sushi

Cate ceva despre sushi.

Sushi-ul este un preparat japonez foarte iubit nu doar în țara sa de proveniență, Japonia, ci și în alte părți ale lumii.

O combinație savuroasă dintre orez, pește crud sau gătit, legume si alge, în acord cu reputația de mîncare sănătoasă, sushi și-a făcut apariția în ultimii ani și în nutriția noastră.

Sushi se mănîncă diferit în funcție de locul unde te afli. În sushi bar se poate mînca și cu mîna, însă dacă vă aflați în restaurant se mănîncă cu ohashi- bețișoarele japoneze. Diversele feluri de sushi vin pe platouri de lemn sau pe popularele bărcuțe. De obicei sushi se servește împreună cu puțin sos de soia, alături de wasabi și ghimbir.

Cate ceva despre sushi. Știați că există peste 1000 de combinații de sushi? Cu somon, bonită, pălămidă, ton, ton gras, caracatiță coadă galbenă, calamar, arici de mare, icre de somon, icre de pește zburător, chiar și vegetariene de toate pot fi găsite în restaurantele din capitală.Restaurantul “Nadasan” În meniul restaurantului „NADASAN” oaspeţii vor găsi mai multe de 50 tipuri de sushi şi sashimi. Precum şi alte bucate tradiţionale ale bucătăriei japoneze,tailandeza si chiar chinezeasc. O atenţie deosebită a restaurantului este acordată calităţii bucatelor şi respectării cu stricteţe a reţetei originale. „NADASAN” tinde să devină pentru oaspeţii săi un etalon al bucătăriei asiatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *