SUSHI SET

Afișez toate cele 6 rezultate

Sushi SET cu livrare acasă sau oficiu în București

Bucătăria japoneză și-a câștigat o reputație de a fi nu doar sănătoasă, dar și una dintre cele mai delicioase din lume, și acest lucru nu este surprinzător, deoarece la baza stau ingredientele selectate cu atenție precum și cel mai bun orez pregătit după reguli speciale.

Prin urmare mulți oameni preferă să comande un sushi set de role. Însă pentru a rămâne cu adevărat mulțumit, cel mai bine este să comanzi un set de role cu livrare de la un restaurant care știe specificul acestei bucătării și anume – Restaurantul cu specific asiatic NADASAN.

În localul nostru lucrează doar bucătari cu experiență, care ani buni au lucrat în restaurante japoneze. Pentru ei, este o onoare pepararea sushi set-urilor de roluri.

Astfel de seturi sunt atractive nu doar prin prețul lor mic, care îți permit să economisești bani dar și prin varietatea de sushi care intră în set.

Dacă sunteți pasionați de bucătăria japoneză, seturile de sushi sunt o soluție excelentă pentru a încerca un număr mare de sushi dar și să mâncați din plin la un preț accesibil. Fiecare set de sushi întotdeauna va avea un preț mai redus decât rolurile cumpărate separat.

Iată doar câteva argumente pentru a comanda sushi set de la restaurantul nostru:

– avem un sortiment mare de sushi set-uri (vegetariene, picante și seturi pentru iubitorii de anghile)
totul este foarte atent echilibrat și bine combinat
– nu trebuie să faci alegerea mult timp, doar selectezi set-ul dorit
– echipa noastră știe cum să servească totul frumos, iar livrarea va fi rapidă
– doar ingrediente proaspete

Seturile de roluri sushi, pe lângă toate arată frumos. Așadar dacă pe neașteptate ai musafiri și dorești să-i surprinzi, o astfel de comandă este o adevărată salvare. Doar câteva seturi sunt suficiente chiar și pentru o companie mare,iar masa va fi plină și va arăta bogat.

Pentru a face comanda este de ajuns să ne apelați sau să comandați sushi set-ul dorit direct pe site.