1. Tipul datelor cu caracter personal colectate

Datele colectate sunt: date personale (numele și prenumele), date de contact (telefon, adresa de livrare, adresa de facturare), date de identificare și autentificare a utilizatorului (adresa e-mail, parolă)

2. Scopul procesării datelor cu caracter personal

crearea contului de utilizator pe site-ul nadasan.ro
livrarea produselor comandate
oferirea de puncte bonus clienților
transmiterea de oferte și promoții (doar cu acordul dvs.)
contactarea în scopul cercetării satisfacției clienților (doar cu acordul dvs.).

3. Drepturile persoanelor vizate

de a obține, la cerere, acces la datele personale;
de a solicita, în mod gratuit, actualizarea, modificarea sau ștergerea datelor, aflate în baza de date a site-ului nadasan.ro și totodată de a fi informat asupra măsurilor adoptate ulterior solicitării;
de a restricționa sau de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile menționate, în orice moment și de a obține informații referitoare la tipul măsurilor adoptate ulterior solicitării;
de a porta datele aflate în posesia nadasan.ro;
de a fi notificat în cel mai scurt timp posibil în eventualitatea unui incident de securitate cu impact semnificativ asupra datelor furnizate;
de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate, vă rugăm să adresați o solicitare în scris la adresa info@nadasan.ro.

4. Furnizarea de date cu caracter personal și urmările în caz de refuz

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară.

În eventualitatea unui refuz de furnizare a acestor date sau furnizarea de date incomplete și/sau inexacte, rezultă imposibilitatea creării contului de client și/sau a livrării produselor comandate.

5. Categorii de destinatari ai datelor

Datele personale pot fi dezvăluite partenerilor contractuali precum: Google, facebook, WooCommerce pentru a onora comenzile plasate atât în mediul online cât și telefonic dar și pentru a putea emite facturi sau pentru a cumula puncte bonus în contul de client.

6. Stocarea datelor

Datele pe care ni le furnizați în calitate de client vor fi stocate atât timp cât contul creat pe site va fi valabil. O dată cu ștergerea lui vor fi șterse și informațiile cu caracter personal din baza noastră de date.

Dacă în termen de 12 luni nu se vor mai efectua comenzi prin intermediul contului creat pe site-ul nadasan.ro, contul va fi șters împreună cu toate datele stocate.

7. Securitatea datelor

Confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor, în toate formele sale, sunt esențiale pentru noi și de aceea ne luăm angajamentul de a procesa datele furnizate, generate și deținute conform Regulamentului (UE) 2016/679. Astfel garantăm confidențialitatea informației prin asigurarea accesibilității acesteia doar de către persoanele autorizate, prin existența unui sistem de control acces, prin criptarea datelor și formarea angajaților cu privire la confidențialitatea datelor și securitatea informației. Orice date personale introduse sunt criptate în timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.Integritatea informației o asigurăm prin deținerea controlului asupra modificărilor aduse datelor prin acordarea acestui drept doar persoanelor autorizate. Totodată acest obiectiv este realizat prin menținerea coerenței interne și externe a datelor și programelor utilizate.Promovarea disponibilității datelor pentru utilizarea autorizată se face prin sisteme informatice de backup care asigură disponibilitate permanentă, prevenind astfel, întreruperile de servicii.

8. Cookie-uri folosite

Un cookie este un fișier mic de litere și numere care va fi stocat pe computerul dvs. sau alte echipamente ale unui utilizator care accesează Internetul. Cookie-ul este instalat într-o solicitare de browser web și este complet “pasiv” (nu conține software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk, utilizator).

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului întrun mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile societății pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunatățirea structurii și conținutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Site-ul nadasan.ro folosește următoarele tipuri de cookie-uri:

Nume: _ga, _gat, _gid
Descriere: Cookie-urile statistice ajută proprietarii site-urilor web să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile web prin colectarea și raportarea informații anonime
Scop:
  Înregistrează un identificator unic care mai apoi este folosit pentru a genera date statistice referitoare la modul în care vizitatorul utilizează site-ul web. Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilor


Nume: ads, ga-audiences
Descriere: Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări intențiile vizitatorilor pe site-uri web. Intenția este de a afișa anunțuri     relevante pentru utilizatorul individual și, prin urmare, mai valoroase pentru editori și pentru agenții de publicitate terță parte.
Scop:
Utilizat de Google Ads pentru a determina bazat pe comportamentul de pe website care este cumpărătorul din multitudinea de vizitatori.

 

Astfel o vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

  • performanță a site-ului;
  • analiză a vizitatorilor;
  • înregistrare;

Aceste categorii de cookie-uri pot fi modificate în funcție de preferințele utilizatorului din pagina de start al site-ului nadasan.ro.