1. Tipul datelor cu caracter personal colectate

Datele colectate sunt: date personale (numele și prenumele), date de contact (telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, ), date de identificare și autentificare a utilizatorului (adresa e-mail, parolă)

2. Scopul procesării datelor cu caracter personal

crearea contului de utilizator pe site-ul nadasan.ro
livrarea produselor comandate
transmiterea de oferte și promoții (doar cu acordul dvs.)
contactarea în scopul cercetării satisfacției clienților (doar cu acordul dvs.).

3. Drepturile persoanelor vizate

de a obține, la cerere, acces la datele personale;
de a solicita, în mod gratuit, actualizarea, modificarea sau ștergerea datelor, aflate în baza de date a site-ului nadasan.ro și totodată de a fi informat asupra măsurilor adoptate ulterior solicitării;
de a restricționa sau de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile menționate, în orice moment și de a obține informații referitoare la tipul măsurilor adoptate ulterior solicitării;
de a porta datele aflate în posesia nadasan.ro;
de a fi notificat în cel mai scurt timp posibil în eventualitatea unui incident de securitate cu impact semnificativ asupra datelor furnizate;
de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate, vă rugăm să adresați o solicitare în scris la adresa info@nadasan.ro.

4. Furnizarea de date cu caracter personal și urmările în caz de refuz

Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară.

În eventualitatea unui refuz de furnizare a acestor date sau furnizarea de date incomplete și/sau inexacte, rezultă imposibilitatea creării contului de client și/sau a livrării produselor comandate.

5. Categorii de destinatari ai datelor

Datele personale pot fi dezvăluite partenerilor contractuali precum: Google, Facebook, WooCommerce pentru a onora comenzile plasate atât în mediul online cât și telefonic dar și pentru a putea emite facturi sau pentru a cumula puncte bonus în contul de client.

6. Stocarea datelor

Datele pe care ni le furnizați în calitate de client vor fi stocate atât timp cât contul creat pe site va fi valabil. O dată cu ștergerea lui vor fi șterse și informațiile cu caracter personal din baza noastră de date.

Dacă în termen de 12 luni nu se vor mai efectua comenzi prin intermediul contului creat pe site-ul nadasan.ro, contul va fi șters împreună cu toate datele stocate.

7. Securitatea datelor

Confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor, în toate formele sale, sunt esențiale pentru noi și de aceea ne luăm angajamentul de a procesa datele furnizate, generate și deținute conform Regulamentului (UE) 2016/679. Astfel garantăm confidențialitatea informației prin asigurarea accesibilității acesteia doar de către persoanele autorizate, prin existența unui sistem de control acces, prin criptarea datelor și informarea angajaților cu privire la confidențialitatea datelor și securitatea informației. Orice date personale introduse sunt criptate în timpul transferului folosind un proces securizat de criptare. Integritatea informației o asigurăm prin deținerea controlului asupra modificărilor aduse datelor prin acordarea acestui drept doar persoanelor autorizate. Totodată acest obiectiv este realizat prin menținerea coerenței interne și externe a datelor și programelor utilizate. Promovarea disponibilității datelor pentru utilizarea autorizată se face prin sisteme informatice de backup care asigură disponibilitate permanentă, prevenind astfel, întreruperile de servicii.

8. Cookie-uri folosite

Un cookie este un fișier mic de litere și numere care va fi stocat pe computerul dvs. sau alte echipamente ale unui utilizator care accesează Internetul. Cookie-ul este instalat într-o solicitare de browser web și este complet “pasiv” (nu conține software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk, utilizator).

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile societății pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunatățirea structurii și conținutului lor, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

Site-ul nadasan.ro folosește următoarele tipuri de cookie-uri:

Nume: _ga, _gat, _gid
Descriere: Cookie-urile statistice ajută proprietarii site-urilor web să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile web prin colectarea și raportarea informații anonime
Scop:
  Înregistrează un identificator unic care mai apoi este folosit pentru a genera date statistice referitoare la modul în care vizitatorul utilizează site-ul web. Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilor


Nume: ads, ga-audiences
Descriere: Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări intențiile vizitatorilor pe site-uri web. Intenția este de a afișa anunțuri relevante pentru utilizatorul individual și, prin urmare, mai valoroase pentru editori și pentru agenții de publicitate terță parte.
Scop:
Utilizat de Google Ads pentru a determina bazat pe comportamentul de pe website care este cumpărătorul din multitudinea de vizitatori.

Astfel o vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

  • performanță a site-ului;
  • analiză a vizitatorilor;
  • înregistrare;

Aceste categorii de cookie-uri pot fi modificate în funcție de preferințele utilizatorului din pagina de setări a browser-ului pe care îl utilizați.

9. Cum puteți opri Cookie-urile folosite

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “optiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului. Pentru mai multe detalii puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului sau puteți folosi linkurile de mai jos pentru setările cookie-urilor:

InternetExplorer:
http://windows.microsoft.com/ro-ro/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-10-win-7

Google Chrome:
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ro

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor

Apple Safari:
https://support.apple.com/ro-ro/HT201265

10. Securitate și probleme legate de confidențialitate

Site-ul nostru poate utiliza link-uri către alte site-uri pe care nu le controlăm, prin urmare vă solicităm să citiți cu atenție politicile lor în privința datelor personale și a politici de confidențialitate

11. GDPR – Prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabil. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Datele personale colectate sunt utilizate în primul rând în scopul de identificare a utilizatorilor înregistrați al site-ului. Datele personale colectate nu fac subiectul unor operațiuni de vânzare sau de schimbare cu date similare de la alți terți.

Furnizorul poate să utilizeze datele personale colectate pentru următoarele:

Adaptarea conținutului Site-ului;

Accesul utilizatorului înregistrat la serviciile noastre de informări despre propriile produse și servicii;

Pentru dezvoltarea unei relații de încredere reciprocă prin identificarea conținutului relevant de informații pentru utilizator și folosirea tehnicilor de marketing, însă numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului înregistrat;

Asigurarea accesului utilizatorului înregistrat la anumite secțiuni ale Site-ului cu accesul în mod implicit restricționat utilizatorilor anonimi.

Furnizorul nu va folosi datele personale colectate în afara propriilor servicii, incluzând serviciile acestui Site dar nelimitându-se doar la acesta.

Furnizorul va pune la dispoziția utilizatorului posibilitatea de a renunța la informările comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem ușor de utilizat și simplu de dezabonare.

Conform legislației în vigoare, datele cu caracter personal obținute pot sa fie dezvăluite fără consimțământul utilizatorului spre instituțiile statului abilitate în acest sens, dar numai în urma unei cereri oficiale și legale adresate operatorului de către acestea.

Ce date prelucram noi:

Numele și prenumele, Adresa de livrare, Adresa de e-mail, Detalii de facturare, Metoda de plată, Număr de telefon, Adresa IP

Scopul colectării datelor este:

Crearea și administrarea contului în cadrul Site-ului www.nadasan.ro ce aparțin SUSHI WOK SRL

Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora.

Pentru rezolvarea anumitor situații ce țin de retur, ramburs de plată conform prevederilor legale.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajați și furnizori de servicii curierat ai SUSHI WOK SRL

În cazul în care alegeți să vă creați un cont de utilizator înainte de a finaliza o comanda a unui produs, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail pentru crearea unui cont pe nadasan.ro . Cu ajutorul contului creat puteți să modificați datele de facturare/livrare și să urmăriți statusul comenzii dumneavoastră precum și istoricul comenzilor.

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în momentul plasării comenzii este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și vânzător.

Dacă alegeți prin bifarea căsuței corespunzătoare abonării la newsletter, opțiunea de a ne furniza următoarele date: adresa de e-mail, nume și prenume, acestea vor fi folosite în scop de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor și a buletinelor de informare pentru vizitatorii/clienții care optează pentru înscrierea la newsletter.

Furnizarea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative. Vă puteți răzgândi oricând și vă puteți dezabona de la primirea informațiilor de marketing folosind opțiunea dezabonare de la finalul fiecărui e-mail.

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, vă prelucrăm datele cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate, astfel, în cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durata a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale vânzătorului, respectiv pe durata necesara îndeplinirii obligațiilor legale care revin în sarcina vânzătorului (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevazut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite) 

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe Site-ului www.nadasan.ro . Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Securitatea datelor dumneavoastră

Datele personale colectate de www.nadasan.ro sunt stocate pe servere amplasate în încăperi protejate și cu acces fizic limitat. Accesul utilizatorilor la secțiunea restricționată a Site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de înregistrare și oriunde este necesară autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL.

Furnizorul procedează în mod regulat la audituri și teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea siguranței și securității acesteia.

Drepturile de care beneficiați

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Conform Legii nr. 679/2016, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției.

Va informam, de asemenea, că aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro). Avem un angajament ferm față de viața privată și respectarea drepturilor dvs., dar vă invităm să luați legătura cu noi pentru orice problemă la adresa de e-mail: info@nadasan.ro

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea și stocarea datelor dvs, sau dacă doriți modificarea sau ștergerea acestora vă rugăm să ne contactați la:

Număr telefon +40 745 042 042